Atelierul de Voce si Muzica

Web: http://www.atelieruldevoce.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/atelieruldevocesimuzica/

Instagram: https://www.instagram.com/atelieruldevocesimuzica/

 

Lucia Ciobotaru 

Lucia Ciobotaru este profesor autorizat de CVT (Complete Vocal Techique), are patru școli de voce în Olanda, lucrează cu unii dintre cei mai buni cântăreți și speakeri din Europa, iar în România predă această tehnică la Atelierul de Voce (www.atelieruldevoce.ro).

“Exercițiile de tehnică vocală sunt esențiale pentru orice persoană care lucrează cu vocea, fie el artist, speaker, om de televiziune sau de radio. Aceste exerciții sunt esențiale pentru setarea vocii și dau acesteia twang-ul necesar. Twang-ul este o poziție a laringelui unde sunetul sună cel mai sănătos și clar. Cu o voce reglată poți face minuni și poți susține concerte live chiar ore întregi”, declară Lucia Ciobotaru.

La Wanderstudio – Atelierul de Voce (www.atelieruldevoce.ro) se pot înscrie artiștii care vor să-și perfecționeze vocea, indiferent de stilul lor muzical, dar și orice persoană care lucrează în mod public cu vocea, fie că vorbim despre oameni de radio, televiziune, speakeri sau persoane din domeniul corporate.

 

Lucia este specializată în:

 

– volum, suport, respirație, twang, ambitus;

– pop, rock/metal, soul, clasic, muzical;

– articulație în diferite limbi și accente;

– ajutor rapid celor care au probleme de voce;

– refacerea vocilor după o operație pe corzile vocale sau după o traumă suportată de voce;

– lucru cu dansatorii care vor să-și îmbunătățească tehnica vocală;

– în lucrul cu cei care vor să-și îmbunătățească modul de a vorbi, în diferite moduri vocale.

Complete Vocal Technique (CVT) este, asadar, o tehnică vocală ce îi ajută nu doar pe artiști să cânte corect și să își protejeze vocea pe termen lung, dar și pe actori, profesori, oameni din corporații/management și pe absolut oricine își folosește vocea în profesie, cei care țin discursuri, conferinte, speech-uri, seminarii.

Prin CVT ajungi să  îți corectezi modul în care vorbesti (cei mai mulți dintre noi vorbesc greșit) și să ajungi să ai o tonalitate corectă și un discurs convingător.